Meniu Închide

Expoziția caritabilă „Bolnavi unanim”

Expoziția caritabilăBolnavi unanim” – preturi reduse cu 50%

Expoziția caritabilăBolnavi unanim” – preturi reduse cu 50% – solidaritate umana si medicala impotriva epidemiei de coronavirus – 20% din incasari donatii pentru ajutorarea spitalului de urgenta „sfantul pantelimon” bucuresti

Elite Prof Art Gallery va dona Spitalului de Urgenta “Sfantul Pantelimon” din Bucuresti, 20% din incasarile ce se vor realiza prin vanzarea tablourilor si sculpturilor din expozitia de arta online “Bolnavi unanim”, pentru achiziționarea urgentă de aparatură medicală performantă și bonificarea personalului medical român suprasolicitat. Astfel, un procent important din prețul plătit pentru arta, va fi directionat de Elite Prof Art Gallery în numele său, al artistilor si colecționarilor, către fondul de solidaritate umană și medicală în fața epidemiei de Coronavirus.

Organizarea expozitiei este rezultatul unei bune colaborari cu conducerea si personalul medical al Spitalului de Urgenta “Sfantul Pantelimon din Bucuresti. Expozitia cu vanzare in scop caritabil “Bolnavi unanim” organizata de Elite Prof Art Gallery si Recenzii Filme Cinema, cuprinde lucrarile unui numar impresionant de artisti vizuali care isi aduc in acest fel contributia la lupta impotriva Coronavirusului. Participa cei mai buni artisti vizuali ai momentului.

Totodata, o parte din incasari vor fi directionate catre artisti, avand ca scop sustinerea artei si artistilor in aceste momente dificile pentru intreaga umanitate. Prin bunavointa artistilor, toate lucrarile vor fi vandute cu o reducere de 50% din valoarea lor.

Deasemenea, o parte din lucrari au fost donate.

333 de lucrari

Cuprinzand 333 de lucrari de cea mai buna calitate, expozitia se adreseaza in egala masura colectionarilor de arta dar si iubitorilor de frumos din Romania. Cei interesati sa achizitioneze lucrari se pot adresa personalului galeriei Elite Prof Art Gallery la numerele de telefon 0766 304 055 Mihaela Pandelescu si 0787 829 122 Adrian Pandelescu, sau accesand e-mailul: “galeriaeliteprofart2011@gmail.com”

Sumele aferente lucrarilor achizitionate vor fi achitate in contul ELITEPROFART SRL, Banca BRD, Cod IBAN: RO65BRDE410SV24473554100 – Banca BRD de unde vor fi redirijate catre Spitalul de Urgenta “Sfantul Pantelimon” din Bucuresti, in baza Contractului de Sponsorizare incheiat intre galerie si spital. Lucrarile achizitionate vor fi trimise de catre Elite Prof Art Gallery la adresele cumparatorilor, ambalate corespunzator, prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Relatii si sugestii la tel. 0766 304 055 sau 0787 829 122.

„Bolnavi unanim”

Si ce-ar fi daca,
Intr-o zi blestemata
Ne-am îmbolnăvi cu toții
Deodată?
Si medici, si pacienți,
Si părinți, si copii?
Ce-ar fi, ce-ar fi
Daca, brusc,
Ne-am îmbolnăvi,
Daca n-ar avea
Cine pe cine sa mai trateze,
Bandaje si paranteze?
Ce-ar fi daca,
In urma dreptului legitim
De a ne îmbolnăvi,
Chiar ne-am trezi,
Ca ne-am îmbolnăvit
Si n-avem cui ne adresa,
N-avem pe cine chema?

Adrian Paunescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *