Meniu Închide

Despre

Cotrocenii.ro este un proiect de networking online inspirat de evenimentele Bazar în Cotroceni organizate de Asociația ÎnCotroceni. Acest cartier are o atmosferă anume, un aer boem și prietenos – credem că toți cotrocenii pot fi vecini buni și chiar prieteni.Ne-am gândit să facem o platformă care să aducă laolaltă vecinii – pentru că împreună suntem mai putetnici și… mai fericiți.

Din păcate, deși inspirația a venit în 2018, niciodată n-am găsit timpul necesar pentru a pune ideea în practică. Acum însă, a devenit urgent și necesar să ne cunoaștem și să lucrăm împreună. Una e să străbați Bucureștiul pentru a ajunge la un dentist bun, acum, când vrem să limităm ieșirile, și alta e să ai dentisul la două străzi distanță. În plus, vrem cu toții ca locurile dragi nouă – restaurantele, bistro-urile, cafenelele – să fie aici și după ce trece criza. Le putem ajuta dacă știm ce servicii oferă online sau to go.

Cine se poate înscrie

Firme din Cotroceni

Evident, dacă sediul tău social este în Cotroceni, poți să-ți înscrii firma.

Firme ai căror administratori au locuința în Cotroceni

Singura condiție aici este ca firma ta să deservească și Cotroceniul. Nu are sens să punem aici o pizzerie din Băneasa, de exemplu, chiar dacă tu locuiești în zonă.

Firme care deservesc Cotroceniul

Livrezi în Cotroceni? Prestezi servicii în zonă? Perfect, poți înscrie firma ta. Totuși, dacă oferi la modul general cursuri online sau livrare în tot orașul, nu vom accepta înscrierea.

Acest site este o inițiativă privată. Ne rezervăm dreptul să aprobăm sau nu cererile voastre, și vă asigurăm că orice refuz este bine cântărit.

Firmele care prestează servicii similare cu ale WEBGROW SRL (web design, websites, grafică, SEO, SEM, hosting)

Dacă îndepliniți criteriile de mai sus, sunteți bineveniți pe cotrocenii.ro. Noi nu credem în concurență, ci în colaborare – fiecare firmă este unică în felul ei, și este loc pentru toți. Putem fi chiar prieteni, și, în principal, acesta este scopul acestui site – să ne cunoaștem, să lucrăm împreună și să ne fie tuturor bine!

 

După ce trece COVID-ul, ne vedem la o cafea sau la o bere… în cartier!