Meniu Închide

Weekend sessions la Grădina Botanică

În această vară Weekend Sessions pornește în Gradina Botanică seria de picnicuri muzicale destinate socializării cu scop cultural. În perioada 19 iunie – 19 septembrie, timp de 8 weekenduri, Weekend Sessions Botanica va aduce împreună producători locali și sesiuni acustice de muzica clasica, jazz, alternative&indie, precum și sesiuni de poezie și lectură într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.

Weekend Sessions Botanica își propune să creeze un moment care să ridice spiritul tuturor celor care au dus dorul evenimentelor muzicale și culturale în timpul pandemiei și să le ofere ocazia socializării în condiții de siguranță.

Aproape 5000 de metri pătrați din Gradina Botanica vor fi transformați într-un spatiu alternativ de întâlnire, cu 2 scene speciale pentru muzică și alte 4 zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet, de la 16.00 la 21.00.

În primul weekend sunt programate concerte în iarbă cu We singing colors (19 iunie), Aida și Noi (20 iunie), Paul Ballo & Adam Popa (20 iunie), Alma Nicole (19 iunie), Raisa Mihai (19&20 iunie) și sesiuni de poezie cu Svetlana Cârstean și tineri actori pe 19&20 iunie, timp de o oră de la 19.30.

Din dorință de a pastra spațiul cât mai primitor pentru vizitatori, Botanica Weekend Sessions vă prezenta sesiuni acustice care se vor schimba la fiecare 30 de minute, cu pauze între reprezentații ce vor oferi publicului muzică ambientală dintr-o colecție specială.

Biletele se pot cumpăra de pe eventbook, fiecare este valabil o singură zi și pentru o singură persoană: bilet acces general – 60 lei de persoană (la care se adaugă 10 lei access la Grădina Botanică).

Publicul este invitat să aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția www.roditorfoodmarket.ro – platformă realizată cu suportul UniCredit Bank

O zonă gourmet va fi dedicata produselor locale, dulciurilor artizanale, degustărilor de vinuri sau decorațiunilor făcute cu pasiune. Weekend Sessions Botanica pune accent pe selectarea și susținerea noului val de producători și antreprenori locali, atenți la designul produselor și la experiența pe care o oferă clienților.

Cu misiunea de promova mai mulți artiști independenți și producători locali, Weekend Sessions Botanica sunt programate mai multe weekenduri, dar pentru a păstra atmosfera locurile sunt limitate în fiecare zi la 500 de participanți.

Calendarul verii are următoarele date: 19-20 iunie, 26-27 iunie, 3-4 iulie, 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie,18-19 septembrie.

Pentru întrebări, idei, solicitări, ne puteți scrie pe adresa contact@weekendsessions.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *