Meniu Închide

Azi lansăm primul director de firme și afaceri mici din Cotroceni

Astăzi lansăm primul mini-portal cu anunțuri și director de firme și afaceri mici din Cotroceni: cotrocenii.ro. Este un proiect prin care dorim să oferim frumoasei comunități din Cotroceni posibilitatea de a-și alege partenerii de afaceri dintre vecini – avem constant nevoie de diverse servicii și produse și este mai simplu și mai eficient să lucrăm cu cei din proximitate. Secretul unei comunități unite este existența relațiilor diverse și armonioase între membrii ei, iar în Cotroceni chiar este posibil!

Ideea acestui mini-portal este mai veche; ne-am gândit să lansăm acest serviciu încă de la prima Zi a Cartierului organizată de Asociația ÎnCotroceni. Mereu însă a apărut câte ceva și am tot amânat-o, dar, în aceste momente dificile pentru noi toți, credem că este nevoie de acest site. Așadar, de luni am început să lucrăm la el și acum avem versiunea beta, cu mare parte din funcții active și gata să ne fie tuturor de folos.

În această perioadă dorim să susținem cu prioritate afacerile din Cotroceni afectate de obligația de a ține închis – restaurantele, cafenelele, bistro-urile din Cotroceni. În prima pagină a site-ului vom publica lista acestora, programul de livrări, numerele de telefon la care se pot face comenzi, câteva exemple de meniu și prețuri. Dacă aveți o astfel de afacere, vă rugăm să ne contactați cu aceste detalii și le vom publica în regim best effort – cât de repede putem.

Desigur, totul este gratuit. De altfel, o mare parte dintre facilitățile oferite firmelor din Cotroceni va rămâne gratuită și după ce va trece această perioadă grea. Suntem toți aici, împreună.

Echipa WEBGROW
web boutique în Cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *