Meniu Închide

Termene și condiții participare

Acestea sunt termenele și condițiile de participare la eveniment, și vă rugăm să le citiți. Iertați stilul telegrafic, am vrut să vă scutim de citit texte multe și plicticoase! 🙂

 

Înscriere

Se pot înscrie locuitori ai cartierului, prietenii acestora, persoane care lucrează în cartier, iubitori ai cartierului – oricine este binevenit.

Înscrierea este necesară pentru că numărul de locuri este limitat (12 locuri), și se face în ordinea în care se înregistrează formularele de înscriere în baza de date a site-ului Cotrocenii.ro. Completarea formularului de înscriere nu garantează rezervarea locului – vă rugăm așteptați mesajul de confirmare a rezervării locului.

Dacă vom avea mai mult de 12 persoane care completează formularele de înscriere, vom organiza încă un eveniment similar, la o dată pe care o vom anunța ulterior.

 

Date cu caracter personal

Dacă doriți să înscrieți mai multe persoane, trebuie să aveți acordul prealabil al acestora atât pentru înscriere, cât și pentru a transmite către noi numele și adresa lor de e-mail.

Vom folosi datele furnizate exclusiv pentru organizare și trimiterea de detalii legate de eveniment.

Datele vor fi stocate exclusiv în baza de date a site-ului, iar numele și adresele de e-mail vor fi șterse din baza de date în 48 de ore după finalizarea evenimentului, cu excepția datelor persoanelor care nu au prins loc la evenimentul curent, caz în care vom păstra datele acestora, exclusiv pentru a anunța data următorului eveniment, pentru înscrierea la care aceste persoane vor avea prioritate.

 

Costuri

Evenimentul este gratuit.

Dacă participanții doresc, pot face o donație în urna mobilă a Asociației SUPRA, disponibilă la locație.

Consumația nu este inclusă; doritorii își pot comanda orice doresc din meniu și vor achita consumația în incinta locației.

Materialele pentru desfășurarea evenimentului sunt puse la dispoziție de organizatori (acuarele, pensule, hârtie specială etc). Participanții își vor lua creațiile acasă la finalul evenimentului, iar materialele neutilizate (acuarele, pensule, hârtie etc) rămân la organizator.

 

Alte precizări

Evenimentul nu este un curs, ci un eveniment pentru socializare, relaxare și un pic de distracție.

A fi pictat înainte nu este o condiție! Moderatoarea evenimentului vă poate arăta în acest caz câteva tehnici rapide și simple prin care veți picta un mic tablou pe care îl veți lua cu plăcere acasă 🙂

Cine pictează deja, își poate aduce propriile materiale dacă dorește, și poate împărtăși din cunoașterea sa în ale picturii celorlalți participanți dacă are disponibilitatea și aceștia cer ajutor. Poate se naște de aici un club de pictură cotrocean! 🙂

 

Aduceți neapărat cu voi voie bună, zâmbete și, doar dacă aveți prin curți și vă îndurați să tăiați una, câte o floare frumoasă, trandafir sau altceva ce vreți să aveți ca model de pictat.