Meniu Închide

LALU – Showroom haine copii

LALU – Showroom haine copii
Descriere

Lalu este magazinul cu peste 150 modele de incaltaminte pe sezon, pentru fiecare numar existand peste 20 de articole diferite de incaltaminte, mai ales pentru cei cu pasul mai mic... Pentru pentru modelele prezente in magazin avem cel mai bun pret , in fiecare sezon fiind prezente in magazin atat articolele din colectia noua, cat si articolelele din colectia sezonului in curs, din anul anterior, la pretul redus.

Va invitam sa veniti tinta, pentru ca LALU este o "descoperire" in sine. Fiindca politica noastra a fost inca de la inceputurile magazinului pretul mic - in raport cu valoarea marfii vandute. Garantam ca veti gasi articolele noastre in magazinele din orasele mari din Italia, Spania, Austria, in acelasi sezon, cu preturi incepand cu 20% in plus.

Fiindca ne adresam unora dintre cei mai exigenti consumatori, copiiilor, si fiinca in primul rand ne respectam clientii - parintii acestora, toate produsele pe care le comercializam, fie haine, fie incaltaminte sunt produse de firme renumite, cu traditie de cel putin 40 ani, dar si de 60 ani, cu certificate si standarde de calitate inalte, fiecare fiind in tara rezidenta, Spania sau Italia, lider de piata pe acest segment.

Adresa

Strada Dr Joseph Lister nr 66, BUCURESTI (Cotroceni, langa Arenele BNR)

Telefon