Meniu Închide

Activero – wellness în Cotroceni

Activero – wellness în Cotroceni
Descriere

ACTIVERO este un studio de wellness (Pilates, Yoga, Balet & more) din Cotroceni, Strada Zării nr. 14.
Activero pun
pe primul loc atenția acordată corectitudinii mișcărilor.

Oferă inclusiv sesiuni live online.

De ce Activero?

.. pentru că mișcarea înseamnă viață! Credem că există un anumit tip de mișcare și antrenament potrivit pentru fiecare dintre noi. Unii l-am descoperit, alții mai caută, experimentând.

Ne dorim să oferim oricui șansa de a încerca activități care să deconecteze de stresul cotidian, măcar pentru o oră. De cele mai multe ori uităm de noi în alergarea continuă prin viață, aducându-ne aminte doar atunci când corpul începe să transmită semnale de alarmă: dureri musculare, articulare, blocaje. Prin clasele de pilates și yoga (body & mind), se încearcă – progresiv - reconectarea minții cu trupul și conștientizarea momentului.

La Activero punem accentul pe execuția corectă a mișcărilor și pe progresul sigur al participantului de la o oră la alta. Astfel protejăm articulațiile și coloana de dureri nedorite și ajutăm la tonifierea musculaturii și îmbunătățirea posturii.

Instructorii Activero sunt dedicați și atenți cu fiecare client, adaptând exercițiile sau posturile în funcție de posibilitățile și gradul de experiență al fiecărui participant la clasă.

Wellness în Cotroceni

Adresa

Strada Zării nr. 14

Website
Pagină Facebook
Telefon
  • Activero – wellness în Cotroceni
  • Activero – wellness în Cotroceni